A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаський ліцей Спаської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області

Перший дзвоник

Дата: 01.09.2021 17:38
Кількість переглядів: 105

Перший дзвоник,

Перший дзвоник пролунає -

Переливи, переливи золоті!

Я сьогодні,

Я сьогодні починаю

Першу стежку у житті!

     Наш ліцей сьогодні з новими силами, натхненням та завзятістю впевнено вступає в новий 2021-2022 навчальний рік. 1 вересня – особливе свято. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі вітання i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

     Сьогодні нашу ліцейну родину поповнило 30 першокласників. Їхніми першими вчителями стали Максимів Оксана Зіновіївна, Кузьмич Олександра Михайлівна, Дикун Мар’яна Теодорівна та Мороз Марія Василівна. Також до нас приєдналися учні з села Верхній Струтинь та села Іванівки.

     Наше свято розпочалося з урочистої появи першокласників на своїй першій в житті лінійці. Вони трішки схвильовано та, водначас, впевнено крокували взявши в одну руку татову, а в іншу - мамину долоню.

     Не менш хвилюючим свято було і для наших одинадцятикласників. Для них це останнє Перше вересня у стінах рідного ліцею.

     Із щирими словами вітання у стінах ліцею виступила директор Любов Стадник. З теплими словами привітання виступили голова Спаської ТГ Микола Медвідь, перша вчителька Мар’яна Дикун та мама першокласника та одинадцятикласника Василина Кобрин. Зі словами благословення звернувся отець Павло.

     Хвилюючим моментом для першокласників був їхній перший виступ, а цікавим та захоплюючим - отримання подарунків від одинадцятикласників.

     Раптовий дощ, який розпочався, не зіпсував нашого свята, тільки додав йому більш піднесеного настрою.

     Урочиста лінійка закінчилася традиційно – звучанням першого дзвоника та проведенням одинадцятикласниками першокласників на перший в їхньому житті урок.

     Інші учні теж поспішили на перший урок у новому навчальному році.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень