A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаський ліцей Спаської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області

Перший дзвоник гучно всім лунає – це школа щиро нас вітає

Дата: 01.09.2020 09:27
Кількість переглядів: 249

            

     Стартував новий 2020—2021 навчальний рік! Рік нових знань, досягнень, успіхів, водночас, і нових викликів. Однак, ми вжезагартовані карантином та дистанційнимнавчанням, тому легко зможемо подолати всі труднощі.

     Щиро бажаємо учням – успіхів, вчителям – наснаги,батькам – витримки, а найголовніше – ВСІМ ЗДОРОВ'Я. ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!

     Для учнів перших та одинадцятих класів була проведена урочиста лінійка з дотриманням вимог під час пандемії COVID-19.        Схвильованими були першокласники, адже вони вперше прийшли на свято Першого вересня. Школа радісно вітала 26 учнів перших класів. Їхніми першими вчителями стали Кузьмич Олександра Миколаївна, Дубровна Світлана Михайлівна, Дикун Мар’яна Теодорівна, Рішко Олександра Василівна. Також нашу шкільну родину поповнили учні з села Луги та села Верхній Струтинь, які навчатимуться в 10-Б класі.

     Не менш хвилюючим свято було і для наших одинадцятикласників. Для них це останнє Перше вересня у стінах рідного ліцею. Випускники побажали першокласникам успішного цікавого навчання, нових друзів, незабутніх шкільних вражень.

     Для учнів 2 – 4 класів була проведена ранкова зустріч «Моя Україно, я твоя дитина», 5-10 класі – перший урок «До тебе лину, земле українська». Педагоги пояснили учням нові правила поведінки під час навчання в умовах карантину, розвінчали міфи щодо COVID-19,ознайомили з правилами респіраторної гігієни, проінформували про психологічну допомогу в разі тривожного стану через пандемію, а також ознайомили з алгоритмом дій при виявленні хвороби.

     А так проходило свято Першого вересня у філії Спаського ліцею в Погорілецькій початковій школі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень