A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаський ліцей Спаської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього рух пройшло ряд заходів. Серед них цікавий, креативний та пізнавальний захід "Безпечна дорога додому" з учнями 5-А та 5-Б класів. Класні керівники Надія Миколаївна Вакун та

12:01 20.11.2021

13 листопада - Всесвітній день добра

     13 листопада відзначають Всесвітній день доброти. Саме цього дня у 1998 році на Першій конференції Всесвітнього руху доброти в Токіо було засновано нове свято. Його ініціатором став волонтерський рух «За доброту», що з’явився в Японії 1997 року. Офіційно ж Всесвітній день доброти затвердили у Сінгапурі у 2000 році на третій конференції Руху доброти.

14:32 15.11.2021

II засідання керівників шкільних методичних об'єднань, вчителів початкових класів

     11 листопада 2021р., на базі філії Погорілецької початкової школи Спаського ліцею, було проведено II засідання керівників шкільних методичних об'єднань, вчителів початкових класів на тему: "Використання інноваційних технологій в освітньому процесі початкової школи". В його роботі взяли участь начальник відділу освіти Лілія Попадинець та головний спеціаліст відділу Тетяна Самійло. З використанням ІКТ було проведено урок у 4 класі на тему: "На які природні ресурси багата Україна. Рудні корисні копалини" та виховний захід до дня писемності і мови, підготований Галиною Юрчишин.      Всі учасники семінару відзначили високий рівень підготовки та проведення занять і взяли активну участь в обговоренні.

16:24 11.11.2021

Всеукраїнський урок з профорієнтації «Обери професію своєї мрії»

Учні нашого ліцею переглянули у прямому ефірі Всеукраїнський урок з профорієнтації «Обери професію своєї мрії» організаторами якого стали: Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Асоціація інноваційної та цифрової освіти та компанія «HR YOU».

13:21 12.10.2021

Монетки дітям

ЗРОБИ ДОБРО ЛЮДИНІ І ЗАБУДЬ, ВОНО ТОБІ СТОРИЦЕЮ ВІДДАСТЬСЯ

19:27 05.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень